Információ első kézből

2020.01.27. 7:00
A beruházás aktualitásairól tájékoztatja a térségben élőket új kampányában a Paks II. Zrt.

„Paks II. a tiszta energia – Önnek is építjük” mottóval indult útjára a Paks II. Zrt. új lakossági tájékoztató kampánya. Ennek keretében a következő hónapokban a beruházás környezetében lévő 67 Tolna és Bács-Kiskun megyei település lakosai tájékozódhatnak a projektről roll-up-szettek segítségével.

A Paks II. Zrt kiemelt figyelmet szentel a projektet befogadó térségnek. Nagy hangsúlyt helyez arra, hogy az itt élők rendszeresen, első kézből kapjanak információt. A tájékoztatás alappillérét jelenti a helyi és regionális média, amely rendszeresen hírt ad a projekt előrehaladásáról. A beruházást övező érdeklődés kielégítése érdekében emellett folyamatosan bővül a tájékoztatási paletta: 2019 tavaszán debütált az információs sátor, 2019 őszén a közel hetven település frekventált helyszíneire került ki a „Mi újság Paks II.?” című A/3-as méretű információs plakát, novembertől pedig egy egyedi tervezésű stand is szélesíti a palettát.

Az új tárlat az általános információk mellett a projekt egy-egy fontos elemét is bemutatja, valamint megismerhetők az új blokkok látványtervei is.

Mától egy időben öt település lakói juthatnak információhoz, elsőként erre a Solton, Felsőnyéken, Regölyben, Kajdacson és Bátyán élőknek lesz lehetőségük január 27-től két héten át. Ezt követően Szekszárd, Iregszemcse, Simontornya, Hajós és Géderlak közintézményeiben, elsősorban polgármesteri hivatalaiban várják az érdeklődőket az információs szettek. Az utolsó állomás 2020 novemberében Tengelic és Paks lesz.