Bennünk az Energia a VOLT-on is

2015.07.02. 6:00
A tájékoztató kamion 2015-ben is részt vesz a nagy nyári fesztiválokon. Július 1. és 4. között a VOLT fesztiválon látogatható az interaktív kiállítás.

Az interaktív kamion új külsővel, megújult tartalommal várja az atomenergia és a Paks II. beruházás iránt érdeklődő fesztiválozókat az idei nyár nyolc fesztiválja alatt. A második állomás a soproni VOLT fesztivál, ahol az első napon közel 500-an keresték fel a kiállítást.
 
Az interaktív táblákon elérhető friss információk mellett számos új fotó (köztük a Roszatom paksihoz hasonló építkezéseiről készült felvételek) és egy kisfilm is megtekinthető a tervezett blokktípusról. Az előző években is nagy népszerűségnek örvendő tesztgépek új kérdésekkel mérik fel a vállalkozó szelleműek tudását. Ha a játékos a kérdések 90%-ára helyesen válaszol, természetesen ajándékot kap.

A kamion mellett ezúttal is lehetőség nyílik a pihenésre, a mobiltelefonok feltöltésére vagy éppen hajszárításra. Az Energiaszigeten további hasznos lehetőségek várnak a fesztiválozókra.

A tájékoztatás és a pihenés mellett különböző programokon, játékokban is részt vehetnek az érdeklődők.
A fesztiválkörút következő állomása a Balaton Sound Zamárdiban, július 8-tól 12-ig. A kamion és az Energiasziget minden nap 10 és 18 óra között várja a vendégeket.