Szenvedélyesen süt. Ha akad félóra szabadideje, bedagaszt egy tésztát és készít egy egyszerű pogácsát vagy diós csigát. Schreiner Gabriella, a Paks II. Zrt. Üzemeltetési Képzési Osztály szakértője a sütésre mint kreatív tevékenységre tekint, többnyire nem is eszik a süteményeiből. Nem úgy kollégái, akiket hétről hétre megvendégel.
2023.07.24.
Homoki Andrea, a Paks II. Zrt. Humán Erőforrás Igazgatóságának HR szakértője már a tanulmányai során is arra készült, hogy emberekkel, az ő munkaügyi feladataikkal foglalkozzon majd. Ez a terve is megvalósult, amikor a Paks II. projekt korai szakaszában csatlakozott a társasághoz. A cégnél töltött eddigi kilenc éve alatt a legtöbb telephelyen végzett munkát, ezért, illetve a feladataiból eredően lényegében minden munkavállalónkkal kapcsolatba került.
2023.07.17.
Tűzszekerek, Forrest Gump vagy Rendíthetetlen, három lelkesítő filmalkotás, melyek szereplői futottak a mozivásznon, televízióban. Gutveiler Tímea, Tihanyi Tamás és Mátyás Kristóf, három szintén inspiráló Paks II.-es munkatárs, akik a valós életben húznak futócipőt, majd róják a köröket rendszeresen. Nekik nem számít a felkészülés miatti hajnalban kelés, a tűző nap a verseny alkalmával vagy egy embert próbáló emelkedő. De az is közös nevező sportolóinkban, hogy rendszeresen képviselik társaságunkat a 221 km-es Ultrabalatonon.
2023.07.14.
Az új paksi blokkok üzemeltetésére már a létesítés szakaszában fel kell készülni. Ennek egyik fontos eleme a Paks II. Zrt. kezdeményezésére létrejött atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzés, ismertebb nevén a Paks II. Akadémia, amire megfelelő alapképzettség birtokában bárki jelentkezhet. A hallgatóknak a részt vevő egyetemek kiváló oktatói mellett, külső konzulensként segítséget nyújtanak a Paks II. Zrt. munkatársai is.
2023.05.12.